Heboh, Penampakan Hantu Wanita di Istana Berhantu !

10:25 AM info


Informasi terbaru Heboh, Penampakan Hantu Wanita di Istana Berhantu ! kami sediakan khusus untuk pembaca setia somahbotoh.blogspot.com, semoga informasi Heboh, Penampakan Hantu Wanita di Istana Berhantu ! memberikan pengetahuan lebih untuk kita semua.
GAMBAR yang dirakamkan oleh Horkin menunjukkan imej hantu di Istana Gwrych, utara Wales.ABERGELE, Wales â€" Seorang jurugambar, Kevin Horkin telah merakamkan gambar menyeramkan yang menunjukkan hantu seorang wanita muda di tingkap sebuah istana terbiarl di utara Wales, lapor sebuah akhbar semalam.

Gambar itu dirakamkan di lokasi yang dianggap antara paling berhantu di Britain, Istana Gwrych yang terletak di Abergele, Utara Wales.

Imej itu mencetuskan misteri kerana secara realitinya manusia tidak boleh berdiri di tepi tingkap tersebut kerana lantainya sudah pecah.


Horkin, 48, yang juga pemilik sebuah syarikat memberitahu dia melihat imej hantu itu semasa memuat turun gambarnya.

“Ia merupakan hari yang dingin semasa saya pergi ke istana itu tetapi ia seakan-akan panas apabila saya berada berhampiran bangunan,” kata Horkin.

Horkin percaya imej itu ialah seorang wanita yang pernah tinggal di istana berkenaan.

Dia bercadang untuk menyiasat dengan lebih lanjut mengenai imej itu dengan pasukan mencari hantu.

Istana itu dibina pada tahun 1819.

Tinggalkan komentar anda tentang Heboh, Penampakan Hantu Wanita di Istana Berhantu ! jika anda suka dengan artikel yang kami suguhkan.

0 comments:

Post a Comment